Hekwerken & PoortenHekwerk - Sierhekwerk
Elke situatie is uniek. Zo ook elke vraag naar een passend hekwerk. Om de omvang en stijl precies te kunnen bepalen komen we even langs of kan u ons inspiratie boek aanvragen. Wij helpen u graag op weg!

Stijlen = Art deco / Jugendstil / Empirestijl / Rococo ...
Wij beheersen alle technieken en tonen graag ons archiefboek met realisaties!

Restauratie antiek hekwerk
Bij de restauratie van antiek hekwerk is het ontzettend belangrijk om de ziel van het smeedwerk niet te verliezen. Wij houden hier rekening met de smeedstijl en de originele verhoudingen en vervaardigen ontbrekende onderdelen indien nodig. Na het demonteren zoeken wij de originele kleur van het smeedwerk en is het geheel 1 grote puzzel waar elk detail ons niet ontgaat tijdens het smeden of de restauratie. Smeedijzeren hekwerk is het visitekaartje van elke project en de hooggespannen verwachtingen van de architect, bouwheer inlassen staat dan ook steeds voorop.

Antieke bouwmaterialen zoals smeedijzeren en gietijzeren poorten bij kastelen of landelijke woningen zijn unieke en sierlijke ornamenten. Deze oude poorten en hekkens geven wij een tweede leven door ze te restaureren en te beschermen tegen de elementen.

Poorten
Een poort moet de stijl van woning onderlijnen! De geschikte afmetingen en het juiste ontwerp kiezen is niet evident en vormen reeds de helft van het werk! Voor de secure uitvoering en verzorgde plaatsing nemen we het graag van u over.

Poort automatisatie
Ook voor de automatisatie van uw poort kunt u bij ons terecht. Door te werken met steeds dezelfde merken garanderen we een vakkundige plaatsing door een ervaren vakman en een snelle dienst-na-verkoop.

Alhoewel de mogelijkheden in automatiseren vrijwel onbeperkt zijn, plaatsen wij meestal 3 onderstaande types:
  • Type 1: ONDERGRONDSE MOTOR
    Zo goed als onzichtbaar. Laat uw hek zo mooi als het was
  • Type 2: EXTERNE MOTOR
    Snelle montage zonder voorbereidingswerkzaamheden. Van alle automatiseringen voor draaihekken zijn dit de meest gebruikte systemen.
  • Type 3: MOTOR MET KNIKARM
    Als de traditionele motor voor buitengebruik niet kan worden gemonteerd wegens plaatsgebrek lost de knikarm het probleem op.