ArtistiekBandwerk? Standaardmaterialen? Dat kennen en willen we niet. Voor ons staat het eindresultaat centraal en streven we telkens naar een ‘’verrassend stijlvol effect’’.


Goede maten
Wij werken vaak voor bouwpromotoren, architecten en algemene bouwondernemingen maar nemen voor elke poort, borstwering of hekwerk zelf de afmetingen op. Dat is immers een secure job waarvoor we zelf onze mensen intern opleiden. De perfecte plaatsing staat of valt met een accurate maatopname! Op die manier blijven wij voor de volle 100% verantwoordelijk. Over een verzekering gesproken!

Degelijke materialen
Het vervaardigen van unieke bouwornamenten vraagt het verwerken van degelijke materialen! Smeedijzer is ijzer dat wordt gemaakt door het smeden. Het ijzer werd in een steenkolenvuur verhit en daarna tot de juiste vorm gehamerd en gebogen. Dit ambachtelijk proces resulteert in een materiaal met een veel betere treksterkte dan gietijzer.

Bovendien staan wij garant voor een perfecte bescherming tegen de elementen en wordt elk project voorzien van de gepaste bescherming.

Snelle leveringstijd
Met nauwelijks gemiddeld 3 à 4 weken voor een concept op maat, blijken we onklopbaar. Bij het bouwen of verbouwen, moet alles zo snel mogelijk gaan. Een oponthoud in de planning kan alles in de war sturen. Wij staan mee borg voor een tijdige oplevering.

Volledige service
Service is voor ons geen holle frase ! Van offerte tot oplevering zijn we steeds nabij en gaan we reactief te werk. Bij ons geen verkoperspraat maar een gerichte oplossing op maat!

Antieke bouwmaterialen zoals smeedijzeren poorten en balustrades renoveren of dupliceren zijn de gedroomde uitdagingen voor ons!