Visie De WarandeHet netwerk en de goede naam van ons bedrijf groeiden gestaag alsook onze ambities om de nummer 1 te zijn in maatwerk vervaardigd uit duurzame materialen.


Sinds 2005 groeit ons bedrijf en dat is niet zonder reden…
Gestart met de ervaring die we opbouwden uit vele jaren productie van stalen inkomgehelen en overkappingen kwam het inzicht in de behoefte naar constructies op maat met oog voor detail. Onze motivatie en enthousiasme om er telkens dat net ietsje extra aan toe te voegen blijft het recept van ons groeiverhaal.

Gegroeid dankzij kennis & aanpak…
Niet alleen een “up-to-date” kennis van de materialen, maar ook en vooral gedegen vakmanschap maken het verschil. Onze producten door en door kennen, maar tegelijk een brede visie behouden op het geheel. Meedenken met én ons in de plaats stellen van de klant of onze partner(s) ter plaatse. “Proactief” is een werkwoord!

Uw renovatie, onze missie!
Anno 2012 is het nog heel moeilijk om een blijvende meerwaarde te geven uw woning. Degelijk materialen en goed vakmanschap zijn een schaars goed geworden. Met passie een klassiek hekwerk renoveren of een replica maken uit duurzame grondstoffen is onze stiel! Uw idee of project uitwerken is onze voldoening!

Smeedwerk met passie & visie!
Het creatief omgaan met zowel traditionele als moderne materialen, oplossingen bedenken met een blijvend karakter binnen ieders mogelijkheden. Gedaan met standaardwerk en tijdelijke oplossingen! Wij maken unieke stukken met een ziel!